Menampilkan 1 Hasil

~Santri Paku~

Santri iku kudu iso koyo paku,, najan dithuthuki tapi wis genah manfaate. Umpomo gawe omah,, sing iso nyambungke reng, usuk, papan lan liya-liyane yo mung …