Sirojuth-Tholibin

Pesan pesan bapak (Al Walid H. A Baidlowie Syamsuri)

Bapak bersama putra putrinya

1. Ojo kagetan yo .. jenenge wong akeh, ki yo macem-macem, ora mung sak macem, model- model, ora mung sak model. kudu pinter-pinter nggowo awak. ojo gampang nesu, ojo gawe gelo. gampango ngapuro

2. Awakmu tarinen dewe, pingin padang opo peteng kubure ? yen pengen padang, bengi, tangi o sholat! tapi, yen pengen peteng, bengi, turu o terus !

3 . Rizki iku yen halal, sitik utowo akeh dadi berkah.

4.Wong berjuang kudu sabar, istiqomah lan ikhlas. InsyaAllah ngremboko ( berkembang ) berkah .

5. Senengo ngurmati wong liyo, ojo pingin dihormati wong liyo

6. Ojo sombong, najan mung guyon. Karo sopo wae ora keno ngroso luwih mulyo .

Sebagaimana cintamu kepada kami, sungguh kami sangat mencintaimu, merindukan sosok yang selalu membawa keteduhan .

…Alfatihah…

Exit mobile version