Menampilkan 61 Hasil

Dungane Mustajab

Iseng-iseng saya bertanya kepada penjual akik tentang harga beberapa akik koleksinya, sambil basa-basi ” Wah sak niki teng pundi pundi rame akik geh pak ? …

~Santri Paku~

Santri iku kudu iso koyo paku,, najan dithuthuki tapi wis genah manfaate. Umpomo gawe omah,, sing iso nyambungke reng, usuk, papan lan liya-liyane yo mung …