Santri

No Image

~Santri Paku~

Santri iku kudu iso koyo paku,, najan dithuthuki tapi wis genah manfaate. Umpomo gawe omah,, sing iso nyambungke reng, usuk, papan lan liya-liyane yo mung paku. Umpomo omah wis dadi, ora ono sing ngelem pakune,…

Berbagi ilmu:

Pak Mughizi dan Mbah Umar

Salah satu yang menonjol dari Mbah Umar adalah senang menghormati tamu, beliau tak pandang bulu dalam ikromudh dhuyuf. Bahkan terhadap non muslim sekalipun, beliau tetap nampak senang gupuh nyuguh . Pak Mughizi adalah petugas listrik…

Berbagi ilmu: