Paku

No Image

~Santri Paku~

Santri iku kudu iso koyo paku,, najan dithuthuki tapi wis genah manfaate. Umpomo gawe omah,, sing iso nyambungke reng, usuk, papan lan liya-liyane yo mung paku. Umpomo omah wis dadi, ora ono sing ngelem pakune,…

Berbagi ilmu: