Meneladani Kisah KH. Arwani Amin , Allahu yarham (lanjutan)

Allahu yarham KH. Arwani Amin, Kudus menggandeng Al Maghfurlah H. A. Baidlowie Syamsuri,, bibarokatihima,,

” Mbah Kyai Arwani pancen wong apik banget le, kabeh tindak lampahe nyenengake lan ora dadekke gelo liyan. Biyen, pas acara akadku karo ibumu, Mbah Kyai Arwani rawuh mberkahi ngakadke, kabeh wong sing hadir pengen salaman nyucup astone Mbah Kyai, mungkin kanggo jogo kahanan ben majlis tetep khidmat lan ora uyuk-uyuk an Mbah Kyai ora kerso salim. Tapi carane nolak salim iku lo sing ora podo karo liyane. ”

” lha pripun siasatipun mbah kyai ?” Tanyaku

” Mbah kyai ki banjur ngrangkul aku, astane nyekel pundak tengenku. Hadirin yo ora wani salim, tur yo ora gelo, maklumi mantene dirangkul sementara aku seneng banget dirangkul Mbah Kyai ….”

————–****—————-
Sblm kami tidur, bapak sering bercerita ttg akhlaq kyai kyai yg menakjubkan. Saya pernah matur ” Wah cerito ngeten niki sahe menawi di tulis pak, kersane saged kangge ibroh ”

” Yo , cocok kuwi. aku ta’ sing cerito, kowe sing nulis le, mosok aku kabeh ? hehehe ”

( Cerita Allahu Yarham H. A. Baidlowie Syamsuri kepada Putranya )

**) Tulisan dari Facebook Gus Shofi

Berbagi ilmu:

Be the first to comment on "Meneladani Kisah KH. Arwani Amin , Allahu yarham (lanjutan)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*