Pesantren


Ringkasan Pengajian Washiatul Musthofa (2)

Wong mulyo iku Wong sing gelem ninggal maksiat, nindakke perkoro sing halal, nduwe akhlak kang bagus. Lan wong sing nduwe akhlak kang bagus iku derajate iso podo karo derajate wong sing awane poso, bengine ngibadah…

Berbagi ilmu:

No Image

Ringkasan Pengajian Washiatul Musthofa

“Kekasihe Allah (Waliyullah), intuk Rahmat lan Ridlone Gusti Allah ora kerono akeh ibadahe, tapi kerono lumone ati lan nganggep dunyo iku ino.” (Kekasihnya Allah (Waliyullah), mendapat rahmat dan ridhonya Allah bukan karena banyak beribadah, namun…

Berbagi ilmu:

No Image

Menata Niat di Setiap Pagi Hari

قَالَ رَسُوْلُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ مَنْ اَصْبَحَ لاَ يَنْوِى الظُّلْمَ عَلَى اَحَدٍ غُفِرَ لَهُ مَا جَنَى وَمَنْ اَصْبَحَ يَنْوِىْ نُصْرَةَ الْمَظْلُوْمِ وَقَضَاءِ حَاجَةِ الْمُسْلِمِيْنَ كَانَتْ لَهُ كَأَجْرِ حَجَّةٍ مَبْرُوْرَةٍ “Barangsiapa yang bangun di…

Berbagi ilmu: